kabouterlogo van koen de schoenmacker
  pentekening woning koen de schoenmacker
 

Groothandelskwekerij
Koen De Schoenmacker - Desmet
Azalea Indica - Japonica - Mollis

   
             
   
Veldstraat 57
9080 Lochristi - Hijfte
Tel : +32 (0) 476 / 43 10 26
Fax : +32 (0) 9 / 326 03 20
Mail : koen@sierteler.com
  beeld in de azaleaserre    
             
   
| maak uw keuze |

Home

Azalea Indica

Azalea Japonica

Azalea Mollis

Foto's Indica

Foto's Japonica

Gentse Azalea

Contacteer

 

 
-- Home --

Met deze website willen we u informeren over de verschillende teelten, van bloemen en planten met bijhorend assortiment, dat we in de markt plaatsen.
Ieder groothandelsbedrijf schrijft uiteraard dat hij perfecte kwaliteit kweekt aan een eerlijke ( concurrerende ) prijs, en dat zijn service uitstekend is. Dit is iets dat enkel door u kan bevestigd worden, nadat u een levering heeft ontvangen.
Dus, check it out !!
Als kort overzicht kan ik melden dat we 3 groepen van de azalea telen ( azalea indica, azalea japonica en azalea mollis).
Doelbewust hebben we voor maar 2 potmaten gekozen; onze kwekerij behoort niet tot de grootste in zijn soort, vandaar dat we het aantal potmaten beperkt houden om zodoende toch een bepaalde kwantiteit te kunnen aanleveren per variëteit.
We zijn met onze bloemisterij ook aangesloten bij het “ PAK “ ( Project Azalea Kwaliteit ). Deze organisatie, een gezamenlijk initiatief van de Vlaamse vakorganisatie en de overheid, heeft enkele kwaliteitsnormen opgesteld waar een Azalea Indica moet aan voldoen, om als ‘ Gentse Azalea ‘ te kunnen voldoen.


   
-- Design, concept, registratie, seo en hosting : www.agro-webservices.be--